MEEFF- KORELİ ARKADAŞLAR! - Uygulama Tanıtımı


Herkese merhaba,
Bu yazımda yabancı arkadaş edinmenin bir başka yolu olan sosyal platformlardan bir diğerini tanıtacağım sizlere. Belki bir çoğunuz yazımı okumadan önce de kullanıyordu bu uygulamayı. Yine de bildiklerimi anlatayım konuyu açmış bulunayım. Bilmediklerim varsa yorumda bahsedebilir diğer arkadaşlarında öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz.

MEEFF daha çok Koreli arkadaş bulma uygulaması olarak bilinsede başka ülkelerden de arkadaş edinmeniz mümkün. Koreli arkadaşlara şu sıralar yoğun ilgi olduğundan açıkçası çoğu uygulama Koreli arkadaş arayanlarla dolu. Bu yüzden çoğu kullanıcı bu durumdan şikayet etse de MEEFF'in kullanıcı sayısı azımsanamayacak kadar fazla.

MEEFF'te neler yapabiliyorsunuz?

Birçok uygulamada da olduğu gibi eşleşme kriterlerinizi belirleyebiliyorsunuz. Yaş, cinsiyet,ülke vs gibi. MEEFF'te bunun yanısıra bildiğiniz ve öğrendiğiniz bütün dillerin seviyesini girerekte eşleşmeniz mümkün. Mesela Türküm, ve Türkçe benim anadilim. İngilizceyi ileri seviyede konuşuyorum, Koreceyi İngilizce'den bir düşük seviye konuşabiliyorum ve Rusça'yı öğrenmeye de yeni başladım. Hepsinin seviyesini işaretliyorsunuz ve arkadaş arama butonunda da aynı şekilde herkesin dil seviyesini görebiliyorsunuz.

Arama butonuna tıklayıp size uygun olduğunu düşündüğünüz bir arkadaşa denk geldiğinizde çarpının yanında duran bir ifade var. Konuşma bulutu gibi bir simge.

MEEFF'in genel simgesi. Bu simgeye tıkladığınızda karşı tarafı picklemiş(seçmiş) oluyorsunuz. Facebook'taki dürtme gibi düşünebilirsiniz. Karşı tarafta sizi picklerse 'Free Chat Room' a tıklayarak konuşmaya başlıyorsunuz. Çarpıya bastığınızda karşınıza başka seçenekler çıkıyor.

İki taraf birbirini picklediğinde sohbet odası açmaları için belli bir süreleri oluyor geri sayımı göreceksiniz zaten. Bu süre içinde konuşma başlatılmazsa hakkınızı kaybediyorsunuz. Bazen karşı taraf konuşmak için sohbeti sizin başlatmanızı bekleyebiliyor. 

Arama kriterleri belirliyoruz demiştim anlatmaya başlarken. Şunu da eklemem gerek, sizi dürten kişi aradığınız yaş, cinsiyet, milliyet kriterlerine uymayabilir her zaman. Oppa olduğu kadar ajeossi olduğu gerçeğini de unutmamak gerek, kızlarımız dikkat lütfen :)

Uyarmak istediğim bir konu var. Bazı kızlarımız Korelileri çok başka boyutta görüyor ne yazık ki. Hiçbirinden kötülük gelmez onlar çiçek vs gibi. Uyanın canlarım maalesef herkes göründüğü gibi değil. Bende seviyorum Korelileri ve arkadaşlıklarından çok keyif alıyorum. Ama ne yazık ki herkes bir değil. Uygulamayı kullandığınızda ve arkadaş eşleşmelerinde 'pervert(sapık)' yazısını gördüğünüzde hayal kırıklığına uğrarsınız. Bazıları biolarına açık bir şekilde yazıyor ve sende pervert değilsen ekleme bile diyor.(If you are not pervert, dont pick me. etc.) Herkes masum değil, ve bunu açıkça belli edip niyetlerini ortaya koyarak uygulamaları başka amaç için kullanabilen insanlar var. Sonradan hayal kırıklığı yaşamayın diye söylüyorum. Benden küçükseniz bir abla tavsiyesi olarak algılayabilirsiniz. 

Bu tür insanların yanısıra kalbi tertemiz olanlarda var tabii. Mesela bir arkadaşımın ilk yabancı arkadaşı olma mutluluğunu yaşadım. Keyifli bir şekilde arkadaşlığımızı sürdürüyoruz. Türkiye'yi pekte bilmeyen biri kalkıpta Türkçe kitap alıp dilinizi öğrenmeye başlayabiliyor bu şekilde. Bu tür uygulamalarda bunun için değil midir zaten? Kültürünüzi dilinizi tanıtma, kültürlerarası etkileşim vs. Yerinde kullanıldığında her uygulamanın bir faydası dokunuyor illaki. 

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Eklemek istediğiniz bir şey varsa buyrun yorumda devam edelim. 
Tanıtımını yapacağım birkaç uygulama daha var. Henüz keşfetme aşamasındayım. Kullanmadığım hiçbir uygulamanın tanıtımını yapmıyorum. Merak ettiğiniz uygulama varsa onları da incelemeye alabilirim :)

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir başka yazıda görüşmek üzere.

---

Korece şarkıların Türkçe okunuşlarına ulaşmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir :)



Yorumlar

  1. Daha dün uygulamaya girdim.İşte benim yaşlarımda bir oğlan beni ekledi.Konuşuyoruz dedim çok mutluyum koreli arkadaşlar yaptım sonra dedi ben pervertim ben de bilmiyorum ne denek.Oysaki bio sunda açıkça belirtmiş e saf ben anlamını bilmeyince böyle saçma bi şey oldu. Ama sapık demek olduğunu öğrendiğimde öyle bi şoka girdim ki çocuk fotosunda çok tatlı masum sevimli ayaklarında.Allah akıl versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa bu uygulamada rastladım böyle bir duruma. Erkekler özellikle biosunda belirtiyor kişisel bir özellik olarak . Kore'yi sevenler suistimal ediliyor bu tür kullanıcılar yüzünden. Ne yazık ki dikkat etmek lazım. Sırf bu amaç için kullananlar çok fazla.

      Sil
    2. Hesabı nasıl kapatabiliriz acaba?

      Sil
  2. Değişik bir uygulamaymış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulunan arkadaşlıkların hepsi daimi olmasa da birkaç iyi insana denk gelinebiliyor :)

      Sil
    2. Kişiyi nasıl engellicez bilen var mı lütfen söyler misiniz

      Sil
  3. Bu uygulamada hesabımı nasıl kapatabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayarlardan isminin üstüne tıkla, sağ üstte çıkan kaleme tıkla sonra. En altta delete my account yazıyor oradan hesabını silebilirsin.

      Sil
    2. Yaş fln nasıl seçiliyor

      Sil
  4. Benimde seçtiğim biri beni seçti ve sohbet odası açıldı yani şu geri sayım başladı. Sonra karşı taraf mesaj attı hello diye. Cevap vermek için uygulamaya girdim ama hiç mesaj yoktu. Ve beni seçen kişi hala orda duruyor ve geri sayım devam ediyor. Üstelik ben mesaj atmaya çalıştığımda geçersiz istek diyor. Bu ne demek anlamadım engelledi mi acaba beni? Uygulama karışık :(

    YanıtlaSil
  5. Sohbeti başlatan kişi sohbet odasından çıkmış olabilir, bu sebeple istek geçersiz olabilir. Engelleseydi hiç göremezdiniz diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sohbet odası nasıl oluşturuluyor? Sohbet odası oluşturulmadan bi koreli arkadaş olalım dedi kabul ettim ama sohbet odası falan oluşmadı😏herhangi bir sekmede açılmadı çözemedim uygulamayı bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz

      Sil
  6. nasıl kaydolacağım acaba detaylı bir şekilde yazar mısınız?

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben bişey soracaktım MEEFF Uygulamasını bugun kullanmaya başladım.PREMİUM CHAT ROOM mu daha iyi yoksa FREE CHAT ROOM mu ve premium chat room ücretlimi.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, premium chatroom ücretlidir, çeviri ve fotoğraf gönderme imkanı sunuyor. Ben free chatroom kullanıyorum, zaten arkadaslığınızı ilerlettiğinizde kakaotalka geçip oradan devam ediyorsunuz, karsı taraf bu sekilde ID isteyebiliyor sizden özellikle Koreliler.

      Sil
    2. peki meeff uygulamasında sağ üst köşede ok isaretine benzeyen ne oluyor ve chat grubunda neden kimse yazmıyor anlamadım.Anlatablir misiniz?

      Sil
  8. peki birşey daha sormak istiyorum uygulamadaki en üst sağ köşedeki ok işareti gibi olan şey ne işe yarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayarlar butonundan mı bahsediyorsunuz acaba tam anlayamadım

      Sil
    2. Merhaba birşey sormak istiyorum ben yanlışlıkla log Out denilen bir bölüme bastım ve beni hesabımdan attı e-posta ve şifremi girdim ama tekrar giriş yapamadım nasıl yapabilirim?ve hesabım mi silindi acaba?

      Sil
    3. Merhaba, hayır sadece oturumu kapatmışsınız. E-posta ve şifre girerek tekrar açabilirsiniz. Bazen sistemsel aksaklıklar olabiliyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar indirip giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

      Sil
  9. hayır ondan bahsetmiyorum öğrendim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. meeff de facebook ile oturum açtıysak hesap silince facebook hesabımız da silinir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, facebook hesabınızda uygulama ayarlarından meeff uygulamasını kaldırıp meeffle olan bağlantıyı keserseniz facebook hesabınızın kapanacağını sanmıyorum

      Sil
  11. İnstagram hesabınız var mı acaba size özel olarak sormak istediklerim var da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efsansnmz olarak aratabilirsiniz, yardımcı olmak isterim tabii ki

      Sil
    2. Yalnislikla birini çöp kutusuna ekledim geri cikartamiyorum para odemem gerekiyormus ne yapmaliyim

      Sil
  12. Ban yedim nasıl kaldırabilirim

    YanıtlaSil
  13. Merhaba , benimle arkadaş olmak isteyen kişiyi kabul ettiğimde sadece ben mi sohbet odasını açabiliyorum yoksa kabul ettiğim kişide başlatabiliyor mu?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba , benimle arkadaş olmak isteyen kişiyi kabul ettiğimde sadece ben mi sohbet odasını açabiliyorum yoksa kabul ettiğim kişide başlatabiliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kabul ettiğiniz kişi de başlatabiliyor.

      Sil
  15. Ajeoosi ne anlama gelıo anlıyamadm da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korece de amca / orta yaşlı adam anlamına geliyor

      Sil
  16. hesabima giremiyorum bloke oldu diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanıcılar tarafından şikayet edilmiş olabilirsiniz

      Sil
    2. Merhaba uygulamayı indirdim giris yaptım fakat yanlışlıkla kaldırdım tekrar indirip hesabıma nasıl giriş yapabilirim

      Sil
    3. Merhaba, mail adresinizi ve şifrenizi hatırlıyorsanız oturumu kapatsanız bile tekrar giriş yapabilirsiniz.

      Sil
  17. merhaba uygulamaya nasıl giriş yapacağım korece yazıyor hiç bir şey anlayamadığım için giriş yapamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, instagram üzerinden bana ulaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım :)

      Sil
  18. Korecem iyi değil uygulamayı yükledim ama korece olarak indi ne kadar çevirsemde bulamıyorum dil nasıl değişiyor bilen varmı acaba ?

    YanıtlaSil
  19. Hesabımı nasıl silebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana Instagramdan ulaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım :) ID: efsansnmz

      Sil
  20. Ben yeni kayıt oldum ama açılmıyor. E posta doğrulanmadı diyor yardım edermisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamaya girdiğinizde facebook yazan yere basın ordan facebookla giriş yapabilirsiniz tabi facen varsa öyle daha kolay oluyo ben biraz Google çeviriden anlamlarına bakıp yaptım değişik bi uygulama ama eğlenceli gibide

      Sil
  21. Birsey soracağım uygulama gayet düzgün aciliyordu 1 aydan fazla kullanıyorum bugün açılmadı girişte kaliyor ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  22. Sohbet sürem doldu birdaha o kişiyle konusamazmym

    YanıtlaSil
  23. Koreli biri bana seni seviyorum dedi birden bire bende bende gülücük attim sonra o da ciddiyim ömür boyu seni istiyorum dedi anlmdm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamada birçok sapık mevcut, kibarca yaklaşıp farklı isteklerde bulunabilirler dikkat edin.

      Sil
  24. bu uygulamayi yukledim ama korece ?? hic birsey anlamiyorum
    sizde nasil ingilizce yada turkce oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dil değişmiyo amaç zaten o dili öğrenmeye çalışmak ve yabancı arkadaşlar bulup onlarla karşılıklı birbirlerinin dillerini öğrenmeye çalışmak bu uygulamada Google çeviriden anlamlarına bakıp öğreniyosun yada o dilin kitabını satın alıyosun

      Sil
  25. Ben birşey sormak istiyorum karşı taraf beni sildiğindemi deleted user yazıyor yoksa uygulamayı sildiği içinmi öyle yazıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da bunu sormak için gelmiştim

      Sil
    2. Uygulamayı sildiği için deleted user yazıyor.

      Sil
    3. uygulamayı nasıl hesap acacagm bilmiyorm bna yadım edebilirmisiniz

      Sil
    4. instagramdan bana ulaşabilirsiniz hesabım: efsansnmz

      Sil
    5. Birşey sormak istiyorum karşı taraf beni sildigi için mi deleted user yazıyor yoksa uygulamayı sildigi için mi yoksa fotoğrafjni kaldırdığı zamanda öyle yazar mı lütfen cevaplayın

      Sil
    6. Merhaba, karşı taraf uygulamayı kullanmamak için hesabını sildiğinde deleted user yazar, Türkçesi > silinmiş kullanıcı.

      Sil
  26. Merhaba bişi sormak istiyorum nasıl konuştuğum dili değiştirebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, uygulamada başta kaydettiğiniz anadili değiştiremiyorsunuz.

      Sil
  27. Bu uygulamada koreli bir hanımla tanistim sonra yarışmayı yanlislikla sildim bu onunla tekrar gorusemiyecegim anlamına mi geliyor daha sonra çeviri yaptığında birdaha chetkesmek istemedigine eminmisin dedi ve o bana yazabiliyor mu tekrat

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlışlıkla sildiyseniz uygulamada kazandığınız elmasları kullanarak history (geçmiş) kısmından eski konuştuğunuz kişilere tekrar ulaşabilirsiniz.

      Sil
    2. Merhaba isminizi yazdım Instagram dan ama çıkmadı benimde bir kaç sorum olacak ti

      Sil
    3. Merhaba isminizi yazdım Instagram dan ama çıkmadı benimde bir kaç sorum olacak ti

      Sil
    4. Merhaba :) diğer hesabım: youandtimes
      buradan ulaşabilirsiniz

      Sil
  28. Uygulamaya nasıl kayıt olacam e mailimi giriyorum ama kabul etmiyo

    YanıtlaSil
  29. Nasil meeefe kayit olacam e mail goriyorum ama kabul etmiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresinizi 2 kez yazmanız gerekiyor doğrulama amaçlı, gözünüzden kaçmış olabilir tekrar bakabilir misiniz

      Sil
  30. Uygulama paralı mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır değil, sadece reklamları kapatmak isterseniz ödeme yapıyorsunuz size kalmış

      Sil
  31. karşıdaki kişiyi seçiyoruzya nasıl geri alıcaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri alamıyorsunuz fakat seçtiğiniz kişi sizinle konuşma başlatırsa konuşmayı sonlandırabiliyorsunuz.

      Sil

  32. Peki bu uygulamada nasıl yakut kazanilir ve ne işe yariyor

    YanıtlaSil

  33. Uygulmada ruby almak ne işe yarıyor ve nasıl yakut alinir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük hedefler oluyor, uygulamayı aktif olarak kullandıkça ruby kazanıyorsunuz. Sohbet odasının çeviri özelliğinden faydalanabilmek için veya geçmişte reddettiğiniz kullanıcılarla konuşma başlatabilmek için rubyleri kullanabilirsiniz.

      Sil
  34. Ben birisiyle konuşuyordum birden dikkat uyarısı geldi anlamına baktığımdaysa para istiyen mesajlara dikkat edin yazıyordu benim hattım faturalı hattıma felan para yansırmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu uyarı herkese yapılıyor kötü niyetli kullanıcılara karşı dikkatli olmamız için.

      Sil
  35. Ruby nasıl kazanılır? Çok acil yardım edebilir misiniz? Gerçekten acil... Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  36. Bu uygulamada ruby nasıl kazanılır lütfen açıklayabilir mısınız? Gerçekten çok acil... Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncellenmeden önce uygulamayı aktif olarak kullanmanız, her gün giriş yapıyor olmanız, sıklıkla arkadaşlık davetleri gönderiyor ve konuşmalar başlatıyor olmanız gerekiyordu. Fakat şimdi o sistem kalktı sanırım. Şimdiyse Free Charging Station kısmında gösterilen oyunları oynayarak kazanabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamaya arkadaşlarınızın üye olmasını sağlarsanız da ruby kazanıyorsunuz. Rubyler Google play ve App store üzerinden satın alınabildiği gibi hediye kartı olarak da alınabiliyor.

      Sil
  37. merhaba. birini nasıl engelleye biliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, engelleme yok fakat isterseniz konuşma sayfasındaki sağ üstteki üçlü noktaya tıklayarak ardından ''Leave this chat room'' butonuna tıklayarak konuşma sayfasını kapatabilir ve karşı tarafın size ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ''Report user'' diyerek karşı tarafı şikayet edebilirsiniz.

      Sil
    2. bilgi için teşekkür edirim :)

      Sil
  38. Uygulama herhangi bir ücret talep ediyormu, ve uygulama içindede ücret ödememiz gerekiyormu?

    YanıtlaSil
  39. Merhaba . Ben facebook hesabı ile giriş yapıyordum. Ama facebook hesabımı sildim. Artıkk meeffe giriş yapamaz mıyım? Eğer yapamazsam meeff hesabımı silemez miyim?

    YanıtlaSil
  40. Merhaba, öncelikle teşekkürler açıklamanız için. Eğer işe yarar bir uygulamaysa indirmeyi düşünüyorum ama Koreliler zaten pek bir çekingen, konuşmuyorlar doğru düzgün 😄 Interpal kullaniyorum ben uzun zamandır, çok güzel arkadaşlar edindim oradan. Zaten problemli tipleri engelleyebiliyoruz direkt, sorunlu tipler her yerde varlar.
    Ayrıca eğer biosunda gerçekten 'pervert' yazıyorsa bence bu güzel bir şey, açık açık belirtmiş aslında, istemiyorsanız yanaşmayın diyor bir nevi. Yazmasaydı daha kötü olurdu diye düşünüyorum.
    Bunun yanında her milletten iyi veya kötü insan çıkabilir, Korelilerin hepsi iyidir, bilmem nerenin hepsi kötüdür diye nir mantık yok.. İnsan doğası bu sonuçta. Dikkatli olmakta fayda var :)
    Teşekkürler tekrardan.

    YanıtlaSil
  41. Merhaba şuan meeff kullanıyorum bir şey oldu Mesajlar çıkmıyor neden arkadaşımda da böyle sistemde mi sorun var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, aynı sorun bende de var. Mesajlar listesi gözükse de gelen mesajları açamıyorum şuan. Sistemsel bir arıza olmalı.

      Sil
    2. ben de bunu sormak istiyordum ama herkeste aynı sorun varmış

      Sil
    3. Benimde 2 mseaj attıktan sonra mesaj kutusu açılmıyor neden veya ne zman açılacağını biliyormusunuz

      Sil
  42. Merhaba ben Koreli arkadaş mesaj attı ama ben mesajlarda atan kişiyi tıklıyorum ama gözükmüyor neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, uygulamayı silmiş olabilir veya birkaç hafta öncesine kadar uygulamada sorun vardı sohbetleri açmıyordu ondan kaynaklanabilir.

      Sil
  43. Merhaba meeff de otomatik çeviri yapıyormu yani yazdıklarım karşı tarafa ingilizce mi gidiyor onun yazdıklarıda bana türkçe mi geliyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sohbet odanızı premiuma taşıdığınızda çeviri özelliğinden faydalanabiliyorsunuz. Kendi dilinizde yazdığınız yazı karşı tarafa karşı tarafın dilinde çevrilerek de gönderiliyor, yani ikisi birlikte. Aynısı karşı tarafın size gönderdiği yazılar için de geçerli oluyor.

      Sil
  44. Ben konustugum arkadaşımı sildim elmasim yoktu daha sonra oyundan elmas veriyordu oyunuda oynadım ama vermedi ne yapmam gerikiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi oyundan ne kadar elmas verildiği en başta belirtiliyor, az elmas veren bir oyun oynadığınız için elmas sayısını tamamlayamamış olabilirsiniz ya da henüz hesabınıza kazandığınız elmasınız yüklenmemiştir.

      Sil
  45. Peki measaj attıgımızda siliniyormu ya da nasıl siliniyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silinmiyor malesef, isterseniz sohbet odasından çıkış yapabilirsiniz fakat arkadaşınızı tekrardan bulmanız zor olabilir.

      Sil
  46. Uygulamanın Türkçe dili var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yok, İngilizce kullanabilirsiniz fakat eşleşmelerde Türkçe dilini de işaretleyebiliyorsunuz. Ve kazandığınız Ruby'lerle sohbet odanızı premiuma taşırsanız sohbet ettiğiniz kişinin yazdığı tüm yazılarının çevirisini Türkçe olarak görebilirsiniz.

      Sil
  47. merhaba bir şey sorabilir miyim meef te ben iki çocukla konuşuyordum sonda birşeyler farkettim fotoğraflardaki kıyafetler benziyordu falan ikisi de meğersem aynı kişiymiş ve hesabın birinde pervert yazıyormuş leave this chat room yaptım ama mesela benden sohbet gitti karşı taraftan da komple sohbet kayboluyor mu mesajlar falan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kaybolmuyor diye biliyorum ama mesaj atamıyor karşıdaki kişi

      Sil
  48. Delete user diyince ne oluyor yani hesabı mı siliyor tamamen veya çıkış yapinca da oluyor ya da sohbetten ayrılınca mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'Deleted User' Karşı taraf hesabı silince oluyor.

      Sil
  49. İyi günler bı sorum olacaktı da benim meeff uygulamasında çöp kutusuna koyduğumuz sohbetlerin tamamını çöp kutusundan nasıl temizleyebiliriz

    YanıtlaSil


  50. I'm half Turkish half Greek but I cant chose my nationality like half Turkish and half Greek flag

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You have to choose just one country, so i suggest you to choose the country where you live. You can write in bio that you are both Turkish and Greek, this is only the way that comes to my mind

      Sil
    2. Merhaba mesela bazı ülkelerden mesaj isteği gelsin istemiyorum bunu istemediğim ülkeye kapatabilirim

      Sil
  51. Merhaba ben girdim ve karşıma direk kişiler çıktı ama nasıl arkadaş olacam kişiye giriyorum ve mesaj gibi duran bölüme basınca rakamlar çıkan bir yer çıkıyor yani şu kadar yakut faln diyor tam olarak nasıl mesaj veya istek atabilirim cevap verir misiniz lutfen

    YanıtlaSil
  52. Bir şey daha sormak istiyorum yakut falan diyor fiyat ile alakalı şeyler söylüyor nedir bu tam olarak anlatır misin

    YanıtlaSil
  53. Beğeni kalmsdı ruby satın al diyor ne yapmam gerek teşekkürler

    YanıtlaSil
  54. Ruby falan diyor beğenme artık bitmiş be yapmalıyım ruby almamız gerekiyor muş

    YanıtlaSil
  55. Yaklaşık 220 eşleşmem vardı hepsi kendiliğinden kayboldu. Neden?

    YanıtlaSil
  56. Yaklaşık 220 eşleşmem vardı. Sohbeti açılmış yazıştıklarım vs. Hepsi kendiliğinden kaybolmuş. Nedeni bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 24 saat içerisinde konuşma başlatılmazsa eşleşmeler siliniyor, fakat sohbetlerin silinmemesi gerekiyordu. Herhangi bir şikayet almış olabilirsiniz belki.

      Sil
  57. Merhaba, doğrulama kodu gelmiyor. İki tane eposta denedim. Hesabı doğrulamadan hesap açılmıyor değil mi yani diğer insanlar göremiyor. Yardım ederseniz çok çok sevinirim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hesabın aktif olabilmesi için eposta doğrulaması gerekiyor. Hesabınızın aktif olup olmadığını giriş yapmayı deneyerek görebilirsiniz

      Sil
  58. merhaba. karsidaki kisiyle sohbet olusturduktan sonra profiline girdiginde bayraginin karsisinda yasi, cinsiyeti km ve bir se 19 m ago ya da herhangi bir sayı dakika oncesi diyor bu son girme zamani mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet uygulamaya son girilme süresini gösteriyor m=dakika h=saat

      Sil
  59. merhaba ben yanlişlikla konuştuğum kişiyi çöp kutusuna attım sonra yazmak istediğimde para filan istedi para vermeden konuştuğum kişiyi nasil çöpkutusundan çikartip yazabilirim tekrar söyler misiniz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, para vermeden mümkün olmuyor. Anca bir daha eşleşme sağlanırsa o şekilde yazabilirsiniz.

      Sil
  60. Km ve saat farkı olunca bu kişi fake diyebilir miyiz? örneğin konum Kore ama saat Tr saati

    YanıtlaSil
  61. Merhaba ben uygulamayı yeni yukledim amacım sadece dilimi geliştirmek ama surekli Turkler yazıyor amac belli ülke ve dil seçimi yapabilirmiyim yada Türkleri nasıl engellerim

    YanıtlaSil
  62. Merhaba, hesabımı kalıcı olarak nasıl silebilirim?

    YanıtlaSil
  63. Merhaba, like limiti dolunca satın alamıyor muyuz? Yeni üye oldum ve sınırı aşmışım sanırım. Alınıyorsa da nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  64. Merhabalar. Ben uzun zamandır Meef kullanıyorum fakat geçenlerde bir eşleşmeyi kaçırdım 24 saat sonra otomatik reddetmeye düşüyor biliyorsunuz.. İlgimi çeken şu oldu geçenlerde hesabını silen sohbet ettiğim bir kullanıcı yeni bir hesap açıp beni tekrar bulmuş. Yeni hesap mı açmam gerekiyor tekrar eşleşme şansı için yoksa önüme düşen önerilerde tekrar denk gelme ihtimalim var mı ?

    YanıtlaSil
  65. Merhaba meff bayrak nasıl değişiyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder