İrem Çıray'la Alsancak'ta Buluştuk ㅅ.ㅅ

Merhabalar!! Ben geldim, kıpır kıpır neşe dolu bir halde hemde .

Başlıktan anladığınız üzere, İrem Çıray’la ve Daeson’la buluştuk. Ve tabiiki onlarca dostla da kucaklaştık! :)

Güzel bir anıya daha hoşgeldin diyerek, musmutlu bir buluşma gerçekleştirdik. En başından anlatacak olursam,

Bildiğiniz gibi İrem abla instagram’da buluşma yeri ve zamanı için fikrimizi sormuştu. Ve çoğunluk Alsancak olsun istediği için Alsancak’ta karar kılındı. Saat 14.00’da buluşmak üzere :)

Peki ben? Sanırım vardığımda saat 15.30 civarıydı.
Yanlışlıktan ötürü ve benim internetimin olmadığı sebebiyle doğru yeri öğrenemediğim için Alsancak Limanından pasaporta kadar hatta daha ilerisine kadar yürüyerek Kahve Deryası’nı aradım. Yanından geçtiğim Kahve Diyarı’na mahzun bir bakış atarak yoluma devam etmiştim.

 Geçerken aklıma gelmişti birinin yazdığı yorumu; Kahve Diyarı olabilir mi orası diye. Ben garanti olsun istedim ve biraz gezmiş oldum hahah İzmirnet’e bağlanarak İrem ablanın snapini görünce gerisin geri yürüdüm.

Bu bir dramdır ki Wifi’yi açıp Kahve Deryası’nı aramıştım izmirnetten önce ehuehuhe

Çok yoruldum, ayaklarım çok ağrıdı.Peki bunları neden anlatıyorum? Çünkü bütün yorgunluğuma değdi arkadaşlar. Sonunda kapıdan girdim ve girdiğim o anda heyecandan yorgunluğumu unutmuştum, oturacak bir yer arama telaşına düşmüştüm. Kalabalıktık hani az da değildik yahu çok güzel bir ortamdı .

Beni en mutlu eden ise arkada kalmamdan ötürü rahatsızlık duyan İrem ablanın beni daha yakınına çağırmasıydı. Böyle de düşünceli birisi işte. Üzmeyin onu :)

Neler konuştuk neler yaptık? Başta belirttiğim gibi geç vardığımdan çoğu soruyu ve cevabını kaçırmıştım. Yine de İrem abla her ‘’’başka sorunuz var mı’’dediğinde sordum sorularımı ve tatmin edici yanıtlar aldım. Öğrenci değişimi ve yüksek lisans ile ilgili sorularımı sordum. Yaşım 20 olduğu için benim açımdan en önemli sorulardı. Seneye belgeleri toplamaya başlayacaktım çünkü başvuru için.

Eğitim dışında konuşulan konulardan hatırladıklarım, Kore kozmetiği, yemekleri, Kore seyahati ve alışverişi için ayrılması gereken yaklaşık bütçe, Koreli arkadaşlar vs vs.

Her sorumuzun cevabını aldığımız hoş bir sohbet oldu :) Ve en sonunda da fotoğraf çekildik. En eğlenceli kısımdı sanırım.



Fotoğraf çekilirken tanıştığımız kızlarla birbirimizi Kakaotalk’ta ekledik, yeni dostluklara adım attık çok da güzel oldu. .

İrem Abla’da Daeson’da en sevimli halleriyle fotoğraflarımızda ve zihinlerimizde yer edindi tekrardan çok teşekkür ederiz :)

Eve döndüğümde arkadaşımın bana attığı fotoğrafı görünce çok şaşırdım. Nurefşan burada adı yazan sen misin?? demişti, meğersem İrem abla kendisi için hazırladığım kartpostalları insta snape atmış nasıl mutlu oldum :) :)

 

Bizimle tek tek ilgilenen sorularımızı yanıtlayan ve bizim için buluşma ayarlayan İrem ablaya çok teşekkür ederiz, inşaallah en yakın zamanda tekrardan bir araya gelmek nasip olur. Şimdilik hoşçakalın bir sonraki postta görüşmek üzere!! .


(kakao grubumuz için instadan dm atabilirsiniz.)

Yorumlar

  1. çok şirin bir buluşma olmuş instag kullanmıyorum ama kullanırsam dm den hemen yazıcam inşallah o zaman rahatsız olmazsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aksine çok memnun olurum :) bir gün şirin bir buluşmada denk gelmek dileğiyle diyelim o halde :)

      Sil
  2. Ne kadar güzellll. İzmirde olsam kesinlikle gelirdim.Bu kız bir mükemmel yav.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keske izmirde olsaydın, belki bir dahakine senin yasadıgın sehirde gerceklesir bulusma, istersek arttırılabilir diye düşünüyorum :D

      Sil
  3. bizimde buluşmamız gelsin artık hihihihi.. O karede senin yanında ben olsam ya hehehe bu arada yine ben Aleyna ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o günlerde gelecek inanıyorum!! ve bunun için sabırsızlanıyorum :)

      Sil
  4. Bilginiz varmi irem abla neden instagram hesabini kapatti :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaşımdan duyduğum üzere, bu aralar keyifsiz hissediyormuş kimsenin keyfini kaçırmak istemiyormuş uzun bir süre açmayacakmış daesonda kapatmış hesabını. Koredeki yakın arkadaşı canlı yayında bunları söylemiş

      Sil
  5. İrem abla ve deson instagramlarını mı kapattılar biliyor musunuz ? Birde yüksek lisans için öğrendiklerin hakkındada yazı paylaşır mısın ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keyifsiz hissettiği için bir süre açmayacakmış hesabını. Tabi canım aklımda, en yakın zamanda yazmaya çalışacağım

      Sil

Yorum Gönder